Conceptul Organic

Compania HFC Integrated Services SRL prin Happy Food – Catering Gradinite si Scoli va propune meniul ORGANIC.

La meniul Organic pentru copii folosim ingredient natural fara:

  • Conservanti
  • Aditivi
  • Indulcitori artificiali
  • Amelioratori de aroma

 

Gustul este dat strict din savoarea ingredientelor natural-organice. Materiile prime pentru preparate sunt achizitionate de la producatori ce urmeaza principii ecologice si organice de crestere a legumelor/fructelor dar si de hranire a animalelor ce ne onoreaza retetele. Laptele si derivatele din lapte sunt obtinute si create dupa retete traditionale fara compromisurile productiei in masa insa respectand cu strictete igiena si calitatea produsului finit.

 

Produse cotate organic: Faina, zahar, orez, malai, pesmet, oua, lapte, branza, cascaval, ulei, otet, legume(ceapa, morcov, telina, rosii, ardei gras, albitura, mazare, fasole, spanac, salata verde, varza)

Produsele sunt achizitionate direct de la producatori/magazine de specialitate ce intrunesc conditiile de productie organica(lipsa pesticidelor sintetice si a ingrasamantului chimic, nu sunt procesate folosind radiatii, solventi industriali si nu contin aditivi chimici)

Nutritionistii si specialistii nostri in gastronomie alcatuiesc si pregatesc meniurile pentru cei mici asigurandu-le o alimentatie sanatoasa si echilibrata pentru a creste armonios.